Németh Piros

film és videóvágó,

 asztrológus


Az életem meghatározói :

  • a film ( 32 évig a Magyar Televízióban vágó voltam ),
  • az oktatás ( 2003 óta oktatom egyetemi szinten a szakmám)
  • és az asztrológia (1980 óta)... ahol azt a tradicionális irányt képviselem, amit Kalo Jenőtől, Bertalan Évától, Javasoktól és Takács Tibortól tanultam......, mind a 4 iskola tananyagából levizsgáztam, oklevelet...bizonyítványt kaptam.

2000-ben, már tanítottam asztrológiát egy Holisztikus központban...és asztrológiai előadásokat is tartottam meghívásokra.

A Harmonet szervezésében asztrológiai rendezvényeken vettem részt rendszeresen.

1997 óta van bejegyezve a vállalkozásomba az asztrológia....(ezzel csak az elköteleződésemet szeretném jelezni felétek az asztrológia iránt),...hiszen amikor végeztem egy asztrológiai iskolában szinte azonnal leadtam a tudásomat a tanfolyamokon, így gyakoroltam be az ott tanultakat... ,most végezve Takács Tibor iskolájában, újra a tanítás felé fordulok, hogy az eddigi összes asztrológiai elméletet és gyakorlatot, megosszam, ami itt és most segítségére lehet a kérdezőknek...a hozzám fordulóknak.

Érdeklődésemre legfőképpen jellemző az analógiás gondolkozás, a symbolumok , a lélek, és az egészségügyi asztrológia vizsgálata. Erről sorozatot írok és kutatómunkát végzek.

A Facebookon az Asztrovár csoportomban (2015. március):

https://www.facebook.com/groups/105667862908299/ osztom meg az asztrológusok régi és új generációjának napi gondolatait és írásait, rendezvényeit, tanfolyamait, videóit, asztrológiai szoftverek frissítéseit mert szeretnék lehetőséget teremteni, arra, hogy egymás írásainak megismerésén keresztül folyamatosan tanuljunk egymástól...

Ehhez tartozik egy YouTube csatorna: https://www.youtube.com/playlist?list=PLiXbh4SANYvvnY74AzRa3p093nx5YrOfe ahol az asztrológiai beszélgetések, az asztrológiai előadások, ismert előadók, úgy mint Kalo Jenő, Takács Tibor, Kovács Gábor, Korcsmáros Magda, Daubner Béla előadásai, asztrológiai sorozatok, vallás és tudomány, dokumentum és ezoterikus filmek , játékfilmek gyűjteménye található.

Piros levelesládában (2015 április):

https://www.facebook.com/groups/450635825103343/ jeligésen válaszolok az olyan asztrológiai kérdésekre, amelyekre a választ, más nyilvános oldalakon nem szeretnének megjelentetve látni a kérdezők.

Időpillanat nyilvános oldalon (2015. december):

https://www.facebook.com/idopillanat/ pedig a számomra kedves blogokkal találkozhattok.

Írásaim, jegyzeteim az Időpillanat, a Psziché és spiritualitás, AstroNovum oldalain jelennek meg (2017):

https://asztrovar.webnode.hu/ 

Személyes elemzésekre a Soter teaházban https://soterklub.hu/ kerül sor, ahol az előre egyeztetett időpontokban (astrovar3@t-email.hu ) óradíj ellenében dolgozom...

A 2018.május 25-n életbelépett adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezelem az általatok megadott adatokat.

Az adatvédelmi nyilatkozatot kérem minden hozzám fordulónak elfogadni.

Németh Piros

asztrológus